Kebijakan Layanan ARES

After sales service

Layanan Pra-Penjualan lan Sawise Penjualan

quality testing

Inspeksi Kualitas Produk

sales promotion

Nawakake Konsesi Rega kanggo Aksesoris

feedback

Umpan Balik lan Solusi sing pas wektune

ODM

Layanan OEM lan ODM

Technical team

Tim Dhukungan Teknis Profesional

1. We njamin layanan pra-sales lan sawise-sales apik kanggo pelanggan.

2. We masang wigati banget kanggo kualitas produk lan pengawasan kualitas, kita nindakake kunjungan bali biasa, nambah produk ing wektu miturut kabutuhan customer karo misi kanggo terus-terusan nambah kualitas produk.

3. We offer prices ex-pabrik lan promosi kanggo aksesoris produk lan nganggo bagean.

4. Sawise nampa panjalukan pelanggan, perusahaan kita bakal menehi umpan balik sajrone 3 jam lan menehi solusi kanggo masalah kasebut sajrone 48 jam.

5. Perusahaan kita duwe tim dhukungan teknis profesional, sing bisa nyedhiyakake dhukungan teknis miturut kabutuhan pelanggan.

6. Minangka Produsen Pemanas Udara Industri Kualifikasi, kita nyedhiyakake Layanan OEM lan ODM kanggo para klien.

Proses Transportasi

Fuel-Forced-Air-Heater-warehouse
Fuel-Forced-Air-Heater-warehouse3
Square-Inline-Centrifugal-Fan-Manufacturer
Fuel-Forced-Air-Heater-warehouse2
ERV-factory-warehouse
Diesel-Kerosene- Heater-Delivery
Fuel-Forced-Diesel-Heater-Shipping
Diesel-Kerosene- Heater-truck2